top of page
Kvinna som står på en höjd och ser ut över oändliga berg

HUR GÅR DET TILL

Ett samtal är cirka 45 – 50 minuter och terapin inleds med ett kartläggande samtal där du får berätta vad du behöver hjälp med och du får också en möjlighet att känna efter om jag är rätt terapeut för dig. 

 

För dig som söker för en kris kan det räcka med några enstaka samtal för att komma vidare på egen hand. Andra behöver en korttidsterapi omfattande 15 - 20 samtal, medan det kan krävas en längre och mer omfattande terapi för att bearbeta mer djupgående känslomässiga sår. De flesta väljer att komma varje eller varannan vecka. Upplägget bestämmer vi tillsammans utifrån de mål du har och dina ekonomiska förutsättningar.  

 

Fokus i terapin är att via samtal och upplevelsebaserade övningar skapa förändring som ger ett nytt och mer hållbart förhållningssätt.  ​

"Jag har gått från att känna mig låg, ledsen och uppgiven till att idag känna mig både mer glad, lätt och fri. Och mycket snällare mot mig själv".

- Tidigare klient

KONTAKT/HITTA HIT

Mottagningen är lugnt belägen vid Falu Gruva. Det är cirka 20 minuters promenad från Knutpunkten i Falun och knappt 20 minuters bilresa från Borlänge. Eftersom mottagningen ligger en trappa upp och det saknas hiss är den tyvärr inte handikappanpassad. Terapi kan dock ges via videolänk. 

Pris individuell psykoterapi på plats/videolänk:

1 230 kr för 45-50 minuter.   

Det är viktigt att du hör av dig så fort som möjligt om du behöver om- eller avboka din tid. Hör du inte av dig senast 24 timmar innan avtalad tid så debiteras hela kostnaden oavsett orsak.

Jag använder mig av journalsystemet CT Notes som uppfyller kraven från svenska myndigheter.

  

Välkommen att höra av dig via mejl, telefon eller fyll i kontaktformuläret nedan om du har några frågor eller vill boka tid. 

Tunnbindarevägen 2, 791 61 FALUN

Telefon: 076-791 68 97

Tack för ditt meddelande!

Hur går det till/Kontakt: Kontakt
bottom of page